VLOERSTIKKERS

 

ATTENTIEWAARDE MET VLOERSTICKERS

Vloerstickers hebben een hoge attentiewaarde. Immers: je kunt er niet omheen. De attentiewaarde van Vloerstickers is hoog want je kunt er letterlijk niet omheen! Omdat mensen van nature de neiging hebben om naar beneden te kijken zijn Vloerstickers de ultieme manier om de aandacht te trekken van bezoeker en klant. Bestel snel de slijtvaste Vloerstickers met antislip op maat.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT VOOR INTENSIEF GEBRUIK

Vloerstickers worden meer belast dan andere stickers. Daarom heb je bij ons uitsluitend de keuze uit folies die gemaakt zijn van sterke materialen. Wij adviseren een laminaat die de print beschermd tegen vocht en vuil.

De folies uit de 3M-lijn zijn van zeer hoge kwaliteit met maximaal 60 maanden garantie (afhankelijk van het type folie). Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen. Daarom adviseren wij de folies uit de 3M-lijn te plakken op een vlakke, droge ondergrond zodat de lijmlaag optimaal zijn werk kan doen. Voor outdoor toepassingen is de 3M Asfaltfolie in combinatie met laminaat SC3647 ideaal. Wij adviseren de folies altijd te combineren met laminaat.

Voor meer informatie bel of Email ons gerust.

© 2017 - 2022 gratisspandoek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel