Bestanden uploaden

 

 

 

IN GEVAL VAN EIGEN ONTWERP


BESTANDSFORMATEN
Voor het beste resultaat ontvangen wij je bestanden bij voorkeur in PDF formaat. EPS, AI, TIFF en JPEG bestanden kunnen ook worden aangeleverd. Onze ontwerpafdeling zal deze bestanden altijd goed controleren. 
Lever indien mogelijk altijd je bestanden aan op het bestelde formaat (1:1). LET OP: dit is zonder afloop. Mocht het bestand te groot zijn, dan kun je het bestand ook op 50%, 25% of 10% aanleveren. Gelieve dit als volgt aan te geven: (design50%), (design5%) of (design 10%) aanleveren.

VEILIGHEIDSMARGE
Zorg dat belangrijke teksten, logo’s en/of afbeeldingen minimaal 50 mm van de randen afstaan. Anders loop je het risico dat de betreffende tekst, logo en/of afbeelding niet goed wordt afgebeeld.

RESOLUTIE
Een bestand met een resolutie van 150 DPI op 100% (1:1) is voldoende. Hoger mag natuurlijk altijd. Is het bestand echter lager dan 75 DPI, kan het wél geproduceerd worden, maar vervalt onze kwaliteitsgarantie. Het aantal pixels is lastig te noemen gezien dit afhankelijk is van een aantal factoren. Wij controleren alle bestanden. 

LETTERTYPES
Wanneer je bestanden gaat aanleveren, graag dan, indien mogelijk, de betreffende lettertypes bij het bestand meesturen. Of zet de lettertypes om in lettercontouren.

KLEURREFERENTIES
Ontwerp je roll up banner altijd in CMYK-kleuren. Alle andere kleurtypes worden omgezet naar CMYK. Hierdoor kunnen er kleurafwijkingen ontstaan. Let hier goed op in de proef. LET OP: Metallic en neon kleuren kunnen niet worden geprint!

OPMAAKSERVICE (IN GEVAL VAN LOSSE BESTANDEN), hiervoor rekenen wij € 50 per uur, ex btw.

De DTP kosten hiervan zijn als volgt:

15 minuten DTP tijd € 15,00 excl. BTW
30 minuten DTP tijd € 25,00 excl. BTW
60 minuten DTP tijd € 50,00 excl. BTW
90 minuten DTP tijd € 75,00 excl. BTW
120 minuten DTP tijd € 90,00 excl. BTW
Langer dan 120 minuten op aanvraag.

LOGO’S
Logo’s ontvangen wij graag in zogenaamd vectorformaat. Dit zijn doorgaans bestanden met de extensie AI, EPS en soms kan PDF ook. Hiermee kunnen wij je logo en dergelijke scherp printen.

TEKSTEN EN VERDERE INFORMATIE
Teksten ontvangen wij graag in letter contouren, of het letterfont meesturen in het PDF bestand. Hiermee komt de tekst altijd gegarandeerd goed over. Een Word-bestand mag ook, maar dit programma kan soms een andere weergave geven. (Je ontvangt altijd een proef om dit te controleren.) Als je een voorkeur hebt voor een bepaald lettertype, dan kun je dit ook aangeven in de PDF.

AANLEVEREN BESTANDEN
Alle bestanden kun je mailen naar info@yoursign.nl onder vermelding van je ordernummer Wil je grote bestanden versturen? Maak dan gebruik van yoursign.wetransfer.com.

 

CONTROLE
Alle bestanden worden altijd gecontroleerd en je ontvangt altijd een digitale proef per e-mail. Wij starten pas met de productie zodra wij een akkoord per e-mail van je hebben ontvangen!

LET OP: wij beschikken niet over alle lettertypes. Wanneer wij er niet over beschikken zullen wij je vragen jouw lettertype zelf aan te leveren of om voor een alternatief te kiezen.

 

© 2017 - 2022 gratisspandoek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel